TRANSPORT + LEVERANS

Sändning
Vårt företag tar den snabbaste frakt i världen, Inklusive EMS, DHL. De flesta beställningar skickas via den internationella e-posttjänsten och brukar komma fram inom en vecka. Vi är en professionell online-återförsäljare och arbetar med långsiktiga EMS. Alla beställningar är försäkrade för det totala köpeskillingen och kan spåras på EMS hemsida.

  • Se till att du är hemma när paket ska komma.
  • Alla paket skickas i en annan låda.
  • Medan för grossist, vänligen kontakta oss! Fri frakt och stor rabatt kan erbjudas.

Leverans tid

Kvittot på internationella order tar 7-12 arbetsdagar. Allmänt, Den totala bearbetningstiden och leveransen är lika med den totala leveranstiden. Bearbetningstiden varierar vanligtvis från 24 timmar till 2 dagar. Behandlingstiden inkluderar att ta emot din beställning, sända information till lämpligt lager, packning och leverans av föremålet. Efter avslutad behandling, sändningen börjar. Transporttiden är den expressleverans av transittiden från lageret till leveransadressen.

Internationella transporter

Vi erbjuder expressleverans med spårnings- och spårningsförpackning. Det tar vanligtvis 5-12 arbetsdagar för leverans. 24-72 övertid för behandlingstid och kan ta upp till 72 ytterligare timmar om vi behöver kontakta betalningsprocessorn för kreditkortsverifiering.

Vi ansvarar inte för tullar i respektive land. Vi tar ut hela fraktpriset för alla retur och internationell handel.

* För paket som inte begärs eller returneras på grund av en ofullständig adress, De faktiska fraktkostnaderna kommer att dras från återbetalningen.
* Om din order inte kommer i tid, Det kan vara försenat på grund av bearbetning av kundanpassad ersättning för ditt land. Skicka gärna ett mail för att hjälpa dig att hitta ditt paket när som helst.
 
Beställa spårning

Beställa spårning finns på sidan Mitt konto eller skickar dig en spårningsadress med spårningsnumret via e-post när beställningen har skickats.

Om din order visas sent, du bör överväga följande punkter:
* Leverans sker endast på vardagar, från måndag till fredag.
* Av vissa helgdagar som transportörerna inte tar eller inte levererar.
* Vi uppmanar dig att kontakta oss för ytterligare hjälp.