Lämna tillbaka & utbyta

exchanges
1. Vi byter ut dina föremål som är felaktiga, felaktiga storlekar, Felaktiga färger eller skadade av vårt fel inom 30 dagar efter mottagandet.
2. Alla artiklar kan bytas ut endast för den ursprungliga beställningen eller för ersättning till samma pris.
3. Vi betalar fraktkostnaden för alla utbytta varor, eller vi ger dig en återbetalning för objektet om den ursprungliga beställningen inte är tillgänglig.
4. Varorna måste vara i originalförpackningen, med alla intakta taggar och måste kunna vidareförsäljas (ie INTE MORED eller TVÄTTAT).
Returer
 *Om du vill returnera produkterna, vänligen kontakta oss inom 5 dagar efter mottagandet och informera oss om orsaken till avkastningen. Om det finns allvarliga kvalitetsproblem, vänligen vänligen visa oss några bilder på expresskvittot och de produkter som kan spegla defekterna.
* Produkter med allvarliga kvalitetsproblem kan returneras och bytas ut. Vi kommer att lösa varan efter att den ger oss tillräckliga bevis. dock, Full återbetalning kan inte godtas.
* Om produkterna har skadats av mänskliga faktorer, Vi accepterar inte avkastningen.
* Innan varorna returneras, vänligen be om returadressen. Om din beställning har returnerats till oss på grund av felaktig adress eller inga tecken på det, Vi erbjuder inte fullständig återbetalning. Dessutom, Vi kommer att ordna returleverans efter mottagande av returvara och du ska betala extrakostnaden.
* Vi erbjuder inte full återbetalning om du vägrar att skriva in paketet på ett speciellt sätt om vi inte når ett avtal. När vi mottar avkastning, Vi kommer att återbetala dig med skatteavdrag.
Återbetalning
 * Om det finns små defekter med varorna, men har inte påverkat den dagliga användningen, Vi kommer att erbjuda ett partiellt återbetalning som ersättning.
* Om du kan bevisa att det finns allvarliga problem med produktkvaliteten, Vi kan erbjuda dig fullständig återbetalning i fall som inte ersätter.